WERKWIJZE

We komen graag persoonlijk met u in contact om uw wensen en vragen omtrent de muziek tijdens uw trouwceremonie te bespreken. Zodat CWSE haar bijdrage kan leveren aan een onvergetelijke muzikale bruiloftsbeleving. 

In een eerste gesprek bespreken uw wensen betreffende de muziekstukken*, bezetting van musici, de plaats in uw bruiloftsprogramma en de aansluiting bij het thema van uw bruiloft. Er zijn tal van opties. Naast uw keus voor één of twee zangeressen kunt u ook uw wensen voor begeleiding aangeven; van pianist, organist tot een (oude)muziekensemble. Wij werken met muzikanten van hoog niveau. 

Maar niet alleen de muziek is bespreekbaar. Hebben jullie wensen wat betreft kleding en uitstraling? Bespreek het met ons; wij laten het geheel graag aansluiten bij de uitstraling en sfeer van jullie bruiloft. 

Naar aanleiding van ons eerste gesprek sturen we u vrijblijvend een offerte toe en zetten we in een tweede gesprek graag de puntjes op de i. Samen komen we altijd tot een muzikaal programma dat uw dag onvergetelijk maakt!  

*Heeft u behoefte aan muzikale suggesties? Neem alvast eens een kijkje op onze repertoirelijst.