OVER ONS

Classical Wedding Singers Europe is er voor de muzikale omlijsting van uw stijlvolle trouwceremonie. Met romantische aria’s en liederen uit de klassieke muziek laten we u en uw gasten graag wegdromen. En geven we stem aan uw blijdschap!

Classical Wedding Singers Europe bestaat uit klassiek zangeressen Nicole Fiselier en Petra Stoute (resp. links en rechts op de foto). Beiden zijn we opgeleid aan Nederlandse topconservatoria.

Het zingen tijdens trouwceremonies heeft een bijzonder plekje in ons hart ingenomen. Het geeft ons een geweldig gevoel! Want op welke dag is de liefde zo duidelijk te voelen als op de dag waarop twee mensen ‘Ja!‘ tegen elkaar zeggen? Het is fantastisch om daar met prachtige muziek stem aan te mogen geven.

Nicole studeerde Klassiek Zang aan Codarts Rotterdam bij Roberta Alexander. Nicole’s muzikale interesse reikt van oude tot hedendaagse muziek. Dit resulteert in een zeer diverse concertpraktijk, zo wordt ze regelmatig geboekt als soliste voor oratoria maar is ook te beluisteren in opera’s en moderne werken bij gezelschappen als La Petite Bande en Holland Opera.

Petra behaalde haar master diploma klassieke zang behaalde aan het conservatorium van Amsterdam. Petra’s heeft een warme, heldere en flexibele stem welke zich leent voor zowel virtuoze als lyrische partijen. Net als Nicole treedt ook zij op als soliste in oratoria en is actief op operagebied. Petra is een energieke en positieve persoonlijkheid die graag contact legt met het publiek.